Per cinquè any, l'Ajuntament de l'Escala ha fet aquest matí un reconeixement als alumnes de l'institut El Pedró amb millor nota a les proves de selectivitat.

Aquest matí s'ha fet una recepció oficial a la sala de plens de l'Ajuntament, amb la presència de l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, la regidora d'Educació, Maite Cortés, l'equip directiu de l'institut i familiars.

Aquest any, les millors notes han estat les de les alumnes Paula Isern (13,384), Noèlia López (12,838) i Júlia Font (12,728).

A part de la recepció oficial i signar al llibre d'honor de l'Ajuntament, aquestes tres alumnes han rebut un xec de 100 euros per gastar en la compra de material.

Paula Isern iniciarà un doble grau de Dret i ADE, Noèlia López farà un grau de Genètica i Júlia Font cursarà una enginyeria de disseny industrial.

"Amb aquest acte volem fer un reconeixement a l'esforç, tant dels estudiants, com de l'institut i de les famílies", remarca la regidora d'Educació, Maite Cortés, que ha instat les millors estudiants d'aquest any a "continuar perseguint els seus somnis".