Amb l’arribada de l’estiu i del bon temps, molts joves s’animen i, entre els objectius que es marquen, hi ha treure’s el carnet de conduir durant les vacances. A l’autoescola FPC de Figueres, treballen amb un mètode fàcil i ràpid. De fet, ja han començat a impartir les seves conegudes classes intensives de teòrica.

Perquè l’horari no sigui un problema, l’autoescola ofereix cursos tant al matí com a la tarda i, per als que no hi poden assistir presencialment, també poden escollir l’opció en línia amb un seguiment personalitzat. A l’hora de començar les classes pràctiques, l’autoescola FPC de Figueres disposa de diferents tipus de vehicles. A més, també s’adapten a l’horari dels clients per facilitar-los el seu millor aprenentatge. Això pel que fa als cotxes, mentre que, per a les motocicletes, a l’autoescola FPC, ja ho tenen tot a punt perquè el client pugui escollir si vol conduir una motocicleta amb marxes o una d’automàtica i de la cilindrada que més li convingui.

Per a una millor comoditat, l’autoescola FPC disposa de dos centres a la ciutat de Figueres: un d’ubicat al carrer Sant Pau, 45, i l’altre al carrer Talc, 1. Mentrestant, ha arribat l’obertura d’una nova autoescola al carrer Girona, número 25, a tocar de la rambla de Figueres. Qui hi estigui interessat, es pot informar a qualsevol de les seves autoescoles, trucant al telèfon 972 676 604, o bé a través de la seva pàgina d’internet: www.fpc.es.

També, se’ls pot localitzar a les xarxes socials, concretament a Facebook, on segur que tothom hi pot reconèixer un munt de cares conegudes.