15 de setembre de 2020
15.09.2020
L'Empordà
Figueres

«Seguim ballant, ara més que mai», lema d'Art&Dance de Figueres

L'Estudi de Dansa de Bel González garanteix la màxima seguretat

14.09.2020 | 19:14
Torna la dansa a l'Estudi de Dansa Art&Dance del carrer Nord de nou.

L'Estudi de Dansa dirigit per Bel González ofereix noves propostes en un espai renovat del carrer Nord de Figueres. «En temps difícils, volem continuar acompanyant a tothom que vulgui rebre formació de dansa en diverses disciplines, com ara dansa clàssica, dansa creativa, modern-contemporani, modern-jazz, dansa urbana o claqué, amb professorat especialitzat en cada una d'elles», explica la directora d'Art&Dance, Bel González.

L'Escola, que enguany celebra el seu setè aniversari, us convida a combinar les classes que més us agradin: «D'aquesta manera podeu ampliar els vostres coneixements, gaudir al màxim de la dansa i els seus múltiples beneficis per al cos i la ment, i crear la vostra pròpia estructura de sessions barrejant les disciplines que més us agradin», explica.

Metodologia internacional

Art&Dance continua oferint la formació en dansa clàssica amb la metodologia de la Royal Academy of Dance i, en modern-jazz, per la Imperial Society Teachers of Dancing. I si el que busqueu és una experiència més artística, demaneu informació sobre la seva Cia Art&Dance.

En aquest inici de curs, Bel González posa èmfasi en tota la feina feta a les instal·lacions de l'Estudi per a garantir la seguretat d'alumnes i professors: «Hem adaptat l'escola per a complir tots els protocols de seguretat i salut per la contenció de la Covid-19 que recomanen des dels departaments d'Ensenyament i Salut. La seguretat del nostre alumnat i del nostre equip és la principal prioritat».

La principal novetat d'aquest curs a Art&Dance és l'estrena d'un nou Espai Fitness, creat i pensat per oferir la possibilitat de cuidar-vos d'una manera fàcil i saludable amb un ampli ventall d'hores de classes dirigides, com ara Pilates, Ioga, Gac, Clàssic Fit, Hatha-ioga i Càrdio Tono, entre altres opcions. D'aquesta manera un mateix pot crear l'horari setmanal que més li convingui, segons les seves disponibilitats.

«També oferim un assessorament continu i personalitzat per poder obtenir un òptim rendiment, amb una quota única i la possibilitat de realitzar les classes presencials o virtuals a temps real. Aquests dies oferim promocions especials per llançament de l'activitat que s'iniciarà a principis d'octubre. No dubteu a demanar informació», afegeix Bel González.

Art&Dance

Adreça: carrer del Nord, 10. Figueres
Telèfon: 872 212 105
WhatsApp: 678 453 203
Correu: info@artdance.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook