Dance Me Figueres, l'escola de dansa de Sonia Navarro, ha iniciat el curs 2020-2021 d'una forma molt especial. Amb totes les mesures de seguretat necessàries i mantenint la filosofia i essència de sempre, l'equip del centre pretén que els seus alumnes gaudeixin al màxim de la dansa urbana a través dels millors professors i se sentin com a casa seva. Les inscripcions per al nou curs continuen obertes per a les últimes places disponibles.

Des de l'1 de setembre, els alumnes del Dance Me han tornat a reunir-se a l'escola per a ballar de nou junts, amb les normes de seguretat que el centre ja va adoptar durant el curs intensiu d'estiu: distància de seguretat entre alumnes, grups reduïts, ús de mascareta, i amb entrades i sortides de l'escola esglaonades, entre d'altres.

A més, Dance Me ha habilitat una nova zona verda a l'aire lliure, per tal que tant alumnes com familiars puguin compartir estones en un entorn agradable, sempre en grups reduïts i respectant les normes de seguretat.

Pel que fa a la plantilla de professors, els alumnes podran gaudir d'un equip consolidat format per la directora, Sonia Navarro; Cristina López, Maria Baso, Marta Fores, Cristina Zamora, Helena Terradas, Dani Delgado, Mila Rotllan, Judith Cateura, Natalia Jimenez i David de León.

Durant els mesos de confinament, Dance Me va seguir al peu del canó i al costat dels seus alumnes, famílies i seguidors, oferint formació online a través de les seves xarxes socials. Concretament, a través del canal de YouTube de Sonia Navarro i del canal d'Instagram de Dance Me, on la directora de l'escola va oferir masterclass setmanals en directe. A més, gràcies a un nou canal d'Instagram, Dance Me at home, exclusiu per als alumnes, els professors del #DanceMeTeam van oferir classes privades de diferents estils i amb tutories en directe amb els alumnes.

Dance Me by Sonia Navarro

Adreça: carrer Vilamaniscle, nau 1.3

Telèfon: 872 989 569

Web: www.dancemefigueres.com