23 de juliol de 2020
23.07.2020
L'Empordà
Roses

Roses lliura els premis a l'Excel·lència en ESO a sis alumnes de la població

L'acte va tenir lloc ahir dimecres al Teatre Municipal de Roses amb totes les mesures de seguretat

23.07.2020 | 12:00
Els guardonats d'aquesta edició.

Els sis alumnes rosincs reconeguts aquest curs amb els Premis a l'Excel·lència d'ESO atorgats per l'Ajuntament de Roses han estat Anna Batlle i Sira Cortés de l'Institut Cap Norfeu, amb un 9,58 i un 9,72 de mitjana a l'ESO respectivament; Zakaria Aatani i Anna Vilà, de l'institut Illa de Rodes, amb un 9,86 i un 9,21 de nota mitjana; i els alumnes Marc Abad i Marc Font del Centre Escolar Empordà, amb un 9,57 i un 9,50 de nota mitjana respectivament.

Els premis, que van ser lliurats ahir als guanyadors per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i pel regidor d'Ensenyament, Marc Danés, estan dotats cadascun d'ells amb un import brut de 750 €. L'objectiu d'aquest incentiu és contribuir a sufragar les despeses del estudis superiors que cursin els alumnes.

Premis a l'Excel·lència d'ESO

Aquests guardons, atorgats per l'Ajuntament de Roses, han arribat enguany a la seva quarta edició. Son un reconeixement als dos alumnes de cada centre que han destacat per l'excel·lència dels seus resultats acadèmics durant l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria, amb una nota mínima final de 8,5.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook