Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà i del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà de Roses van aportar la seva creativitat en aparadorisme al Festival Març de Paraules. Es van encarregar del disseny i l'exhibició dels poemes que engalanen, fins al 28 de març, els aparadors d'una vintena de botigues rosinques.

Concretament, aquests alumnes del cicle mitjà i superior van participar en la confecció i disseny dels aparadors de vint-i-un establiments de la població, on es poden llegir uns poemes, que estaran estampats als vidres al llarg de tot aquest mes.

El projecte educatiu, que es denomina Aparadors de Paraules, és una de les activitats innovadores dins d'aquest festival literari, que es va poder inaugurar i gaudir de les primeres propostes, però que ha quedat interromput per l'emergència sanitària.

Segons han explicat els professors d'aquests cicles formatius del Centre Escolar Empordà de Roses, la implicació pràctica dels alumnes d'aquests estudis amb el teixit comercial del municipi a través d'activitats com aquesta està sent «un dels objectius clars» de la seva formació i del currículum.

A més dels Aparadors de paraules, els alumnes d'aquest cicle també col·laboren en diversos projectes transversals: Mentoratge Win&Go; Aparadorisme per Nadal; la Fira de la Rosa i el projecte de com fer un aparador.