19 de febrer de 2020
19.02.2020
Figueres

Les bases dels Premis Diālegs d'Educaciķ arriben als centres de l'Alt Empordā

Ja s'hi poden inscriure els alumnes de 6č de Primāria i de 3r d'ESO

19.02.2020 | 13:06
Els alumnes fan les redaccions al Servei Educatiu de l'Alt Empordā.

El Setmanari de l'Alt Empordà i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà han obert la convocatòria per participar en la IX edició dels Premis de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació per a Primària i la VI edició d'aquests premis per a Secundària. L'objectiu d'aquesta convocatòria literària és fomentar i promoure el gust per l'escriptura creativa. Pot optar a aquests premis tot l'alumnat de 6è i de 3r d'ESO de la comarca, seleccionat prèviament per cada centre educatiu. La data límit d'inscripció és el divendres, 28 de febrer.

Pel que fa a la categoria de Primària, la forma de participar és mitjançant l'elaboració d'una redacció en llengua catalana, a partir d'un text motivador. Els estudiants de 3r d'ESO han de fer una redacció d'una notícia en llengua catalana fixant-se bé amb allò que els inspira una fotografia periodística.

Els dos grups d'alumnes estan convocats a fer els escrits, de forma presencial, el dissabte, 14 de març, a 2/4 de 12 del migdia, a la seu del Servei Educatiu de l'Alt Empordà, a Figueres. Hi assistiran tots els alumnes que hagin estat designats prèviament per les escoles i els instituts. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer el dimecres 15 d'abril, a les 6 de la tarda, en un acte que se celebrarà a l'Auditori dels Caputxins de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook