Molts joves aprofiten l'inici del curs per treure's el carnet de conduir. Una eina que no només els dona independència, sinó que també els obre portes al futur món laboral. L'Autoescola FPC de Figueres ofereix un mètode fàcil i ràpid per aprovar tant la teòrica com la pràctica. A més, continuen impartint uns intensius de teòrica que han donat bons fruits a un gran nombre de nous conductors.

L'horari tampoc és cap problema per als alumnes de l'Autoescola FPC, a qualsevol dels seus centres de la demarcació de Girona. Ofereixen cursos al matí i a la tarda, i per als que no poden assistir presencialment, tenen l'opció de l'ensenyament a través d'internet amb un seguiment personalitzat per part del seu professorat especialitzat.

A l'hora de començar a practicar, disposen de diferents tipus de vehicles i s'adapten a l'horari de l'alumne per facilitar el procés d'aprenentatge. L'Autoescola FPC compta amb centres de formació a Figueres, l'Escala, Girona, Palafrugell i Sarrià de Ter.

També per a professionals

FPC continua apostant per facilitar l'accés al carnet de cotxe i moto per a particulars, així com titulacions nàutiques. A més, a través de FPC Pro ofereixen formació i reciclatge de professionals i nous professionals de la conducció. Tenen classes adaptades a les necessitats i prioritats dels seus alumnes amb l'ajuda dels docents més qualificats i experimentats del sector. Són especialistes en seguretat, conducció i transport, i la reputació de les seves escoles és gràcies a l'èxit dels seus alumnes.

Autoescola FPC

  • Adreça: Carrer Talc, 1. Figueres
  • Telèfon: 972 676 604
  • Web: www.fpc.es