Cada vegada més, els joves futbolistes de l'Alt Empordà busquen millorar la seva formació en l'esport que els apassiona. No és d'estranyar l'important creixement de l'escola Dynamo Stars, amb dues seus als camps de futbol de Palau-saverdera i Bàscara, que treballen el desenvolupament tècnic del jugador, la relació amb la pilota i la seva psicomotricitat.

«Busquem el creixement tècnic del jugador i treballem de forma personalitzada. Intentem inculcar valors com el respecte, la responsabilitat, la capacitat de superació, l'esforç, la solidaritat i el treball en equip», explica Camilo Nogueira, director esportiu del centre.

Dues seus d'entrenament

Enguany, Dynamo Stars obre la tercera temporada en actiu a l'Alt Empordà amb dues seus a la comarca: Bàscara, amb sessions de tecnificació cada dilluns, i Palau-saverdera (dimecres i divendres). «Cada vegada hi ha més demanda. Amb la nostra feina complementem l'activitat dels clubs. Aquesta temporada hem afegit la secció específica de porters. La primera sessió és gratuïta i oberta per a tothom», exposa Nogueira, satisfet amb la consolidació del projecte a la comarca.

DYNAMO STARS

  • Adreça: Camps de futbol de Bàscara i Palau-saverdera
  • Telèfon: 673 008 893
  • Web: www.dynamostars.com