Els graus de Medicina, Biologia, Infermeria, Enginyeria, Periodisme, Relacions Públiques, Economia, Administració i Direcció d'Empreses, Educació i els estudis vinculats a les noves tecnologies han estat els més sol·licitats de la 30a edició del Saló de l'Ensenyament. La fira, que ha tancat les portes aquest diumenge, ha registrat un augment de la demanda dels graus impartits en anglès i dels estudis a l'estranger respecte a l'edició de l'any passat. Pel que fa a la Formació Professional i a la formació complementària, el focus d'atenció s'ha centrat en els cicles relacionats amb el màrqueting, la comunicació, la robòtica i les activitats físiques.

Durant els cinc dies que ha durat el certamen, els serveis d'orientació del Departament d'Educació, el Departament d'Empresa i Coneixement i el propi Saló de l'Ensenyament, de la mà d'Educaweb, han atès més de 14.000 persones.

D'altra banda, el Saló dels Màsters i Postgraus, Futura, va tancar les portes aquest dissabte concentrant el protagonisme en la internacionalització dels estudis, a més dels programes vinculats a les ciències de la salut, la tecnologia i l'anàlisi de dades.

A part, el dijous 21 i el divendres 22 de març es va celebrar el segon Saló de l'Ocupació Juvenil, organitzat per Fira de Barcelona amb el suport del Departament de Joventut de l'Ajuntament i Barcelona Activa. Els assistents, majoritàriament joves d'entre 16 i 35 anys, van interessar-se en les ofertes per incorporar-se al mercat laboral, així com en els drets laborals i en la preparació d'un procés de selecció de treball.

La Setmana de la Formació i el Treball, formada pel Saló de l'Ensenyament, Futura, i el Saló de l'Ocupació Juvenil, ha reunit en total més de 105.000 visitants al recinte de Montjuïc des del dimecres 20 de març fins aquest diumenge al migdia. En declaracions a l'ACN, la directora del Saló de l'Ensenyament, Laura Pararols, ha qualificat aquesta xifra d'"èxit total" i ha assegurat que, a més, demostra el creixent interès de la fira.