Centenars d'empreses locals, consultores i ETTs ja aposten per Iberempleos.es , el portal d'ocupació del Grup Premsa Ibèrica, per publicar ofertes de treball. Aquestes seran promocionades a tots els nostres mitjans per tal d'aconseguir així una important borsa de candidats. Una eina útil, segura i eficaç per utilitzar des de qualsevol dispositiu mòbil.

En aquests moments, aquestes són algunes de les ofertes de feina a Girona disponibles per a més de 300 candidats. Quina és la teva?

OFERTES DE TREBALL A GIRONA

GESTOR LOGÍSTICA

Des de la Direcció i Conservació de Transport de Servei estem buscant un Gestor/a de Serveis i Logística a Girona oferint contracte indefinit, paquet retribuït atractiu: fix + variable i pla de retribució flexible i beneficis a empleats. Inscripcions i més informació a l'oferta de GESTOR LOGÍSTICA a Girona.

AUXILIAR DE SERVICIS D'ESTACIONS 

Selecció d'auxiliars de serveis, la missió principal dels quals serà atendre el funcionament adequat de les estacions de ferrocarril a la província de Girona, concretament a Ripoll, Sils, Flaçà, Figueres, Puigcerdà, Caldes de Malavella, Llançà i Portbou. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Auxiliar de Serveis d'Estacions – Província de Girona.

INFORMADOR/ES ESTABLIMENTS CAMPANYA AMBIENTAL

Des del Grup Crit busquen diversos perfils d'informadors/es o enquestadors/es, la principal missió dels quals serà visitar diferents ubicacions a RIPOLL, vinculades amb hostaleria (bars, restaurants, comerços, etc.) per verificar i prendre dades sobre el reciclatge. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Informador/es establiments Campanya ambiental a Ripoll.

TÈCNIC/A RRHH 

Important empresa del sector alimentari ubicada al Ripollès necessita incorporar un/a tècnic/a de RRHH per realitzar les següents funcions: gestió de nòmines, alts i baixos a la seguretat social, model 145, elaboració de contractes, gestió IT's i control d'incidències. Inscripcions i més informació a l'oferta de Tècnic/a RRHH a Sant Joan de les Abadesses.

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA 

La persona seleccionada s'encarregarà de realitzar les tasques següents: atenció telefònica i presencial, control d'agenda, realització de tasques administratives (gestió d'arxiu i suport a factures). Inscripcions i més informació a l'oferta d'Auxiliar Administratiu/va a Olot.

PROGRAMADOR/A ROBOT DE SOLDADURA

Tens el CFGS d'automatització i robòtica industrial o similar? Busques una posició estable amb projecció de futur? Si és així, aquesta és la teva oferta. Inscripcions i més informació a l'oferta de Programador Robot de Soldadura a Santa Cristina d'Aro.

REPOSADOR/A SUPERMERCAT 

Comptar amb experiència treballant com a reposador/a en supermercat, tenir disponibilitat per treballar dies solts i viure a la zona de Platja d'Aro o rodalies són els requisits que necessites per postular-te a aquesta oferta. Inscripcions i més informació a l'oferta de Reposador/a supermercat a Castell-Platja d'Aro.

DIRECTOR/A DE CASAL 

Estàs buscant una feina d'estiu i ets de la zona de Portbou o rodalies? Es busca un candidat diplomat com a director d'activitats d'oci infantil i juvenil, amb bon nivell de català i castellà, certificat d'antecedents de delictes sexuals i experiència mínima d'un any a un lloc similar. Inscripcions i més informació a l'oferta de Director/a de casal a Portbou.

TÈCNIC/A MANTENIMENT ESTABLE

Important empresa que ofereix serveis de lavabo, ubicada a la Garrotxa, necessita incorporar un/a tècnic/a de manteniment per realitzar funcions en dependència directa del/la coordinador/a de manteniment. S'ofereix: Contracte estable directament per empresa, jornada completa amb un horari de tarda de 14 a 22 hores i pla de carrera. Inscripcions i més informació a l'oferta de Tècnic/a Manteniment Estable a Olot.

COORDINADOR/A DE MAGATZEM

Si cerques un nou projecte laboral estable dins de l'àrea logística i de magatzem, fes una ullada a aquesta oferta. Inscripcions i més informació a l'oferta de Coordinador/a de magatzem a Girona.

ONLINE MÀRQUETING 

Per a important empresa del sector del plàstic ubicada a la Garrotxa, amb una trajectòria consolidada i en constant creixement, seleccionem un/a Online Màrqueting per formar part del departament de Màrqueting i Comunicació. En dependència del Responsable de Comunicació, les principals tasques són: gestió de continguts webs i extranet, enviaments de Newsletters i manteniment de les BBDD, gestió de xarxes socials, organització d'esdeveniments online i creació de vídeos, càpsules d'imatge, entre d'altres. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Online Marketing a Olot.

REPASSADOR/A -ARTS GRÀFIQUES

Des de l'oficina d'Iman Girona busquen Operaris de Preimpressió per a consolidada empresa del sector d'arts gràfiques, amb nous projectes estimulants, situada a la comarca del Gironès. Inscripcions i més informació a l'oferta de REPASSADOR/A -ARTS GRÀFIQUES -GIRONS a Riudellots de la Selva.

ELECTROMECÀNIC/A JUNIOR 

Sota la supervisió de l'encarregat de Planta i/o de l'encarregat de l'equip d'electromecànics, la persona seleccionada farà funcions de manteniment preventiu de la maquinària. Inscripcions i més informació a l'oferta d'ELECTROMECANICO/A JUNIOR – AIGUAVIVA.

MANIPULADOR/A TÈXTIL 4t i 5è TORN

Important empresa dedicada al sector tèxtil busca incorporar 6 operaris/es de fàbrica per al 4t i 5è torn al seu centre ubicat a Maçanet de la Selva. Inscripcions i més informació a l'oferta de Manipulador/a tèxtil 4t i 5è torn a Maçanet de la Selva.

10 PREPARADORS/ES DE COMANDES MATÍ

Empresa del sector logístic busca preparador/a de comandes per treballar als seus centres de Riudellots de la Selva. Inscripcions i més informació a l'oferta de Preparador/a de comandes MATÍS a Riudellots de la Selva.

DEPENDENT/A DE CAFETERIA

Eurofirms selecciona un/a ajudant/a de dependent/a per a una cafeteria situada a Lloret de Mar per atenció al client, servir comandes, neteja i caixa. Inscripcions i més informació a l'oferta de Dependent/a de cafeteria a Lloret de Mar.

Si encara no has trobat la teva oportunitat, pots consultar més llocs vacants clicant a totes les nostres ofertes de feina.