L'arribada de l'estiu dóna un impuls al mercat laboral a la província. L'aterratge de turistes, els desplaçaments de famílies a segones residències potencien el sector serveis i amb això la creació de llocs de treball. És per això que hem enfocat la nostra notícia amb 10 ofertes de treball a Girona disponibles en aquest moment i esperant rebre candidats.

Recorda que si ets empresa o autònom i busques personal, pots inserir la teva oferta de feina perquè puguem donar-te cobertura a tots els nostres mitjans i aconseguir així una important borsa de candidats.

OFERTES DE TREBALL A GIRONA

OPERARI/A DE NETEJA CÀMPING DE LUXE – PLATJA D'ARO

Càmping de luxe ubicat a Platja d'Aro busca operaris de neteja amb incorporació immediata i disponibilitat de 11 a 19 hores. Inscripcions i més informació a l'oferta d'OPERARI/A DE NETEJA CÀMPING DE LUXE – PLATJA D'ARO a Castell-Platja d'Aro.

AJUDANT REPARTIDOR/A (FIGUERS-ALT EMPORDÀ)

Per a empresa de distribució cal Ajudant de Repartidor/a valorable amb experiència demostrable. Les seves funcions seran donar suport al repartidor a les diferents rutes de repartiment. Cal incorporació immediata. Inscripcions i més informació a l'oferta d'AJUDANT REPARTIDOR/A (FIGUERES-ALT EMPORDÀ).

EMPLEAT/A SALÓ DE JOC – OLOT

Les persones seleccionades s'ocuparan de dur a terme tasques com atendre proactivament els clients aportant orientació respecte als jocs, gestionar incidències i avaries. Hauran d'aplicar procediments i protocols de treball per a l'atenció al client, mantenir el saló endreçat i net. Es responsabilitzarà d'obrir i tancar el saló recreatiu de joc quan correspongui. Inscripcions i més informació a l'oferta d'EMPLEAT/A SALÓ DE JOC – OLOT.

CAMBRERS/ES (ALT EMPORDÀ)

Es busquen 2 cambrers/es per a empresa de restauració i lleure turístic situada a Garriguella. Inscripcions i més informació a l'oferta de CAMBRERS/ES (ALT EMPORDA) a Garriguella.

RESPONSABLE QUALITAT ALIMENTÀRIA

Reportant a Direcció, les seves principals tasques i funcions seran les següents:

- Homologació de clients i proveïdors de diferents àmbits del sector alimentació, segons la normativa internacional corresponent.

- Gestionar i assegurar el màxim compliment possible i consecució de les diferents certificacions externes referents a Qualitat / Seguretat Alimentària i Medi Ambient que la unitat necessiti per al negoci.

- Obtenir i mantenir certificacions o certificats de seguretat alimentària (BRC, IFS, els certificats d’APPCC).

- Supervisió d’etiquetatges d’acord amb la legislació vigent.

- Planificar i realitzar auditories internes i externes.

- Control i resolució d’incidències, queixes i reclamacions.(no conformitats).

Inscripcions i més informació a l'oferta de Responsable Qualitat Alimentària en Olot.

RESPONSABLE DE MAGATZEM

Per a aquest lloc es requereix:

- Castellà i anglès amb fluïdesa.

- Experiència prèvia com a responsable de magatzem.

- Experiència treballant amb MS Office, Google Docs i Sheets.

- Persona organitzada, capaç de crear i mantenir una forma de treball estructurada.

- Persona responsable i capaç de treballar de manera autònoma.

- Permís de conduir B i cotxe propi.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Responsable de magatzem a Girona.

TÈCNIC/A ELECTROMECÀNIC/A (SUBSTITUCIÓ IT)

Selecció d'un/a tècnic/a electromecànic/a per a una substitució de llarga durada. Les teves principals funcions seran el manteniment preventiu i correctiu de la maquinària de procés industrial. Es valorarà experiència en coneixements en mecànica, hidràulica, pneumàtica, etc. Inscripcions i més informació a l'oferta de Tècnic/a Electromecànic/a (substitució IT) a Girona.

OPERARI/A DE MUNTATGE DE MOTOS

Les seves funcions seràn l'alimentació de màquines i preparació de peces en línia de producció en cadena. Per al lloc es requereix experiència o formació al sector i residència a l'Alt Empordà. Inscripcions i més informació a l'oferta d'Operari/ària de muntatge de motos a Figueres.

Si encara no has trobat la teva oportunitat, pots consultar més llocs vacants clicant a totes les nostres ofertes de feina.