Falten poques setmanes per la festivitat de Tots Sants i a Garden Sant Pere ja ho tenen tot a punt. Als seus vivers trobareu una àmplia varietat de flors per escollir la que més t’agradi i s’adapti a les teves necessitats. I si no saps quina escollir no et preocupis els seus professionals t’aconsellaran.

Vivers Garden Sant Pere és una empresa familiar ubicada a la carretera de Castelló d’Empúries a Sant Pere Pescador, amb més de trenta anys d’arrelament en el territori, que es dedica al cultiu i a la venda, a l’engròs i al detall.

Així que, si voleu donar una nova vida al teu jardí la millor manera de fer-ho és posar-nos en mans de veritables especialistes, com és el cas de Vivers Garden Sant Pere, un referent en la producció vegetal de qualitat.

L’empresa ofereix un servei d’assessorament als seus clients per tal d’orientar-los sobre les millors plantes que es poden adaptar en els seus terrenys i equipaments. També fa realitat la construcció de jardins i espais naturals segons les demandes i necessitats de cada client.

També tenen una selecció de tota classe de marmolines, pedres de decoració, terra, terra vegetal, fertilitzants, adobs i productes fitosanitaris per a la cura de les vostres plantes. Aquest és el cas de productes per tractar la terra o estris de jardí. També disposen de la seva selecció de testos de totes les mides i els colors, articles de ceràmica i de regal, entre altres.

Alguns exemplars d’arbres són centenaris o, fins i tot, en el cas de les oliveres, mil·lenaris. Tota la seva cartera de productes es pot classificar en deu grans grups: els arbres, els arbustos, les plantes enfiladores, les plantes aromàtiques, les plantes i flors de temporada, les coníferes, les palmeres i plantes exòtiques, les oliveres, els arbres fruiters i les plantes d’interior.

El Garden Sant Pere de la família Poch també s’encarrega de portar tot el material al domicili i disposa d’un camió grua per als trasllats. Té més de deu hectàrees de viver i plantacions de producció pròpia, i una àmplia zona d’exposició de plantes i flors que permeten als clients escollir entre la gran varietat de plantes exposades.

El viver està obert al públic des de dilluns fins dissabte, de les nou del matí a la una del migdia, i de tres a set de la tarda. Els diumenges obren al matí. Els clients de l’establiment tenen a la seva disposició un gran pàrquing.

Vivers Garden Sant Pere