La temporada de bany ja és aquí i toca tenir a punt els espais d’aigua de les nostres cases, empreses i jardins. El manteniment, la millora i la incorporació de noves instal·lacions han d’estar sempre en mans de bons professionals que coneguin el sector. Piscines i Regs Alabau és una empresa familiar amb quasi trenta anys d’experiència en la construcció i el manteniment de piscines i tota mena d’equipaments d’aigua privats i públics.

L’equip d’Alabau projecta la construcció, la instal·lació i el manteniment de piscines tot atenent els gustos i les necessitats de la seva àmplia clientela, la qual avala la professionalitat de l’empresa amb la seva fidelitat. A més, Piscines Alabau també munta sistemes de regs automàtics i ofereixen serveis de manteniment i reparacions.

A la seva botiga de l’avinguda Riells número 28 A de l’Escala, Piscines Alabau ofereix un tracte personalitzat als seus clients. Disposa de tota classe de productes per a la piscina i també instal·la spas, saunes d’infrarojos, cobertes normals, persianes enrotllables, cobertes telescòpiques i tanques de seguretat.

Per atendre el servei, compta amb un equip professional experimentat i eficaç. L’establiment també ofereix un ampli assortiment de productes, eines i accessoris per al manteniment, la fabricació i la conservació de la vostra instal·lació. Podeu demanar més informació trucant a les oficines de Piscines Alabau.

PISCINES ALABAU

  • Adreça: Avinguda Riells, 28-A, de l'Escala
  • Telèfons: 972 776 729 i 670 042 607
  • Web: Piscines Alabau