Estem en plena primavera i la vegetació ens ofereix la seva màxima esplendor, en tots els sentits. És temps de donar una nova vida a les nostres terrasses, patis i jardins. La millor manera de fer-ho és posar-nos en mans de veritables especialistes, com és el cas de Vivers Garden Sant Pere, un referent en la producció vegetal de qualitat.

Vivers Garden Sant Pere és una empresa familiar ubicada a la carretera de Castelló d’Empúries a Sant Pere Pescador, amb més de trenta anys d’arrelament en el territori, que es dedica al cultiu i a la venda, a l’engròs i al detall, d’arbres d’ombra, arbustos, fruiters, palmeres i oliveres. La firma també té una selecció de tota classe de marmolines, pedres de decoració, terra, terra vegetal, fertilitzants, adobs i productes fitosanitaris per a la cura de les vostres plantes.

Aquest és el cas de productes per tractar la terra o estris de jardí. També disposen de la seva selecció de testos de totes les mides i els colors, articles de ceràmica i de regal, entre altres.

Assessorament

L’empresa ofereix un servei d’assessorament als clients per a orientar-los sobre les millors plantes que es poden adaptar en els seus terrenys i equipaments. Vivers Garden Sant Pere fa realitat la construcció de jardins i espais naturals segons les demandes i necessitats de cada client. També s’encarrega de portar tot el material al domicili i disposa d’un camió grua per als trasllats

El Garden Sant Pere de la família Poch té amb més de deu hectàrees de viver i plantacions de producció pròpia, i una àmplia zona d’exposició de plantes i flors que permeten als clients i visitants poden escollir entre la gran varietat de plantes exposades. Alguns exemplars d’arbres són centenaris o, fins i tot en el cas de les oliveres, mil·lenaris.

Tota la seva cartera de productes es pot classificar en deu grans grups: els arbres, els arbustos, les plantes enfiladores, les plantes aromàtiques, les plantes i flors de temporada, les coníferes, les palmeres i plantes exòtiques, les oliveres, els arbres fruiters i les plantes d’interior.

Vivers Garden Sant Pere està obert al públic de dilluns a dissabte, de nou del matí a una del migdia, i de tres a set de la tarda. Els diumenges obren al matí. Per a més comoditat, els clients tenen a la seva disposició un gran pàrquing de fàcil accés.