Després de mesos de confinament i els maldecaps derivats de la pandèmia, ara toca encarar el futur amb empenta i optimisme. Una bona manera de fer-ho és plantejar-nos una reforma de la nostra llar o del nostre negoci per a aconseguir nous ambients i poder començar així una nova etapa, personal i empresarial.

L’empresa té el seu estudi i botiga showroom al carrer Col·legi de Figueres | PALMADA

Amb més de trenta anys d’experiència en el sector i amb una provada garantia de modernitat i qualitat, l’equip d’interioristes i arquitectes de Palmada Disseny de Figueres es posa al vostre servei per a fer realitat aquest pas endavant que es pugui adaptar a les necessitats familiars i professionals que pugueu plantejar. I ho fan aportant la seva llarga trajectòria de projectes fets realitat a la comarca amb les primeres marques de mobiliari, equipaments i complements de cada sector, sempre seguint un pressupost previ i fent un seguiment del projecte fins al seu acabament.

Servei personalitzat

L’equip –encapçalat per Jordi Palmada Lloret, dissenyador d’interiors col·legiat, i Dana Palmada Castells, arquitecta superior– és l’encarregat de donar vida als projectes totalment personalitzats dels seus clients. Són dos professionals reconeguts que assessoren i atenen cada client de manera personalitzada i directa, bolcant-se totalment en trobar allò que busca. Projecten, dissenyen i proposen solucions ajudant a cada empresa a resoldre les noves necessitats que tinguin mantenint el seu caràcter amb l’afegit d’una nova imatge d’un espai renovat o de nova construcció, pensant en les noves funcionalitats del moment.

Palmada Disseny té entre la seva especialitat la reforma de bars, cafeteries, comerços i restaurants per a convertir-los en espais funcionals, agradables i adaptats a les diverses necessitats de la seva àmplia clientela. Per a aconseguir-ho, Dana i Jordi Palmada busquen captar en tot moment la necessitat del client aportant-li les solucions més adequades.

Podeu visitar-los en el seu estudi i botiga showroom del carrer Col·legi de Figueres o visitar el seu portal web.