Empreses

El nou supermercat Aldi de Figueres genera setze llocs de treball directes

L'alcalde Jordi Masquef i el regidor de Promoció Econòmica Manel Rodríguez han compartit l'obertura amb els directius de la marca

El nou supermercat està situat al carrer Dama d'Aragó

El nou supermercat està situat al carrer Dama d'Aragó / Empordà

Empordà

Empordà

Aldi ha inaugurat aquesta setmana el seu segon supermercat a Figueres, que se suma al que ja té la companyia en l'avinguda de Roses de la mateixa ciutat. El nou establiment està situat al Carrer Dama d'Aragó, 5, amb avinguda Salvador Dalí, i compta amb prop de 1.100 m² de sala de vendes i un equip de 16 empleats. Amb aquesta inauguració, Aldi ja suma 14 botigues a la província de Girona i 95 a Catalunya.

"El nostre objectiu és oferir vies d'estalvi als veïns i les veïnes de Figueres, amb un assortiment d'exigent qualitat al preu més baix possible", ha assegurat Xavier Martínez, responsable d'Expansió de Aldi durant l'acte d'inauguració de la nova botiga. "Oferim als nostres clients una varietat de productes de marca pròpia. A més, el 20% dels nostres proveïdors són catalans", ha afegit.

L'alcalde i el regidor de Promoció amb el director d'expansió d'Aldi

L'alcalde i el regidor de Promoció amb el director d'expansió d'Aldi / Empordà

La inauguració del nou Aldi a Figueres ha comptat amb la presència de Jordi Masquef, alcalde de Figueres, que ha felicitat l'empresa per aquesta nova obertura i ha destacat la seva contribució al municipi amb la "creació de 16 nous llocs de treball". En la seva intervenció, ha posat en valor l'oferta d'Aldi i el servei que oferirà als barris de la zona. També ha assistit a l'acte d'obertura Manel Rodríguez Plana, regidor de Promoció Econòmica i Comerç.

Expansió a Catalunya

Aldi continua impulsant la seva presència a Catalunya, territori clau en els seus plans d'expansió, on preveu obrir 10 noves botigues enguany. A la inauguració d'aquest dimecres a Figueres, se suma la que va tenir lloc a L'Hospitalet de Llobregat, el passat 15 de maig, i a les previstes aquest estiu en territori català. Concretament, Aldi preveu obrir els seus primers supermercats a la Seu d'Urgell (Girona), el 10 de juliol, i a Garraf (Barcelona), durant els pròxims mesos.