Economia

Aldi obrirà el nou supermercat a Figueres el 19 de juny

L'establiment donarà feina a 16 persones

VÍDEO | Imatges d'arxiu de les obres de conversió de l'antic supermercat Caprabo en un nou centre a Figueres

Josep López Navarro

Empordà

Empordà

Aldi obrirà aquest 19 de juny el seu segon establiment a Figueres. El nou supermercat estarà situat al carrer Dama d'Aragó, 5 amb Avinguda Salvador Dalí, a la zona de l'antic Caprabo, i comptarà amb prop de 1.100 metres quadrats de sala de vendes i una plantilla de 16 treballadors. Es tracta del segon establiment d'Aldi al municipi, que se suma a la botiga d'Avinguda de Roses.

Aquest mes de juny, Aldi continuarà reforçant la seva presència a Catalunya, territori clau als seus plans d'expansió. A banda de l'obertura a Figueres, Aldi inaugurarà la seva primera botiga a la Seu d'Urgell (Lleida) també al mes de juny. Aquestes inauguracions se sumen a la que va tenir lloc al maig a L'Hospitalet de Llobregat.

La cadena alemanya Aldi vol seguir creixent a Espanya. La companyia pretén inaugurar 50 botigues aquest 2024 al conjunt del país (com ja van fer el 2023) i que una cinquena part d'aquests establiments s'obrin a Catalunya. D'aquesta manera, la comunitat guanyarà 10 nous supermercats Aldi aquest any, fet que a més implica que la cadena acabi l'exercici amb 100 punts de venda en funcionament en aquest territori.

L'entrada d'Aldi al mercat espanyol es va produir fa més de dues dècades, l'any 2002. Actualment, la cadena alemanya compta amb més de 440 botigues i supera els 7.200 empleats.