CaixaBank impulsa el seu negoci de pimes amb 3 oficines a Girona especialitzades en petites empreses

L’objectiu de CaixaBank és incrementar la base de clients d’aquest segment i augmentar la vinculació d’aquest tipus d’empreses.

Oficina de CaixaBank a la plaça de la Palmera de Figueres

Oficina de CaixaBank a la plaça de la Palmera de Figueres / Emporda.info

Emporda.info

CaixaBank posa el focus en les pimes per seguir creixent en el seu negoci d'empreses i culmina la posada en marxa d'una xarxa de 73 oficines i 900 professionals especialitzats en aquest segment repartits per tot el país. A Girona, l’entitat ha establert 3 oficines Store Pimes, ubicades a: Figueres, Plaça de la Palmera, 10; Girona, Carrer de la Creu, 31; i Blanes, Passeig de Dintre, 19.

A través dels centres d'empreses 'Store Pimes', l'entitat ofereix productes i ofereix serveis adaptats a les necessitats concretes de petites empreses, amb un model d'atenció especialitzat i gestors experts en assessorament a aquest tipus de clients. Es tracta de la primera xarxa d'oficines bancàries a Espanya específiques per a aquest segment.

Amb la posada en marxa d'aquestes oficines, CaixaBank potencia el seu model de proximitat amb atenció adaptada a cada tipologia de client. Des dels centres d'empreses 'Store Pimes', l'entitat ajudarà les empreses que facturen menys de 2 milions d'euros a impulsar la seva activitat comercial i a gestionar el seu dia a dia més enllà de l'àmbit financer. L'objectiu de CaixaBank és incrementar la base de clients d'aquest segment i, a més, augmentar la vinculació de les petites empreses. En aquest sentit, l'entitat posa a disposició d'aquest segment de clients 364 milions d'euros en crèdit preconcedit a Girona. Aquesta quantitat es situa a 12.000 milions per a aquesta tipologia de clients a tot Espanya.

L'entitat compta a Girona amb un volum de clients de més de 12.000 petites empreses que facturen menys de 2 milions d'euros i una quota de penetració del 51%. Al conjunt del país, aquesta dada se situa en el 38%, amb un total de 467.000 petites empreses.

Amb aquest servei i atenció especialitzada, CaixaBank reafirma el seu suport a les petites empreses i microempreses, un segment fonamental per al país que, segons dades del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, representen més del 44% del teixit empresarial espanyol.