Figueres

Comerç Figueres valora molt positivament la campanya de Nadal i encara amb optimisme les rebaixes

L'associació considera que aquesta ha estat la millor campanya dels darrers anys

Emporda.info

A dos dies que s'acabi la campanya de Nadal i s'iniciïn les rebaixes, l'associació Comerç Figueres valora molt positivament aquesta campanya ja que el mes de desembre les vendes han estat molt bones i la ciutat ha atret molts visitants i compradors. Després d'uns mesos d'octubre i novembre més fluixos, tot el mes de desembre ha estat un mes molt positiu, tant pel comerç com per la restauració de la ciutat, aconseguint una de les millors campanyes de Nadal dels darrers anys.

Pel president de Comerç Figueres, Frederic Carbó, aquesta campanya de Nadal "ha estat molt bona", fet que fa encarar "amb optimisme" les rebaixes després d'uns mesos d'incertesa per l'augment dels costos energètics i la inflació. Carbó destaca que "Figueres és una plaça comercial molt potent, que atrau molt visitants francesos i turistes i que ha de saber treure profit de tot aquest potencial".

Des de Comerç Figueres Associació s'han organitzat diferents activitats com el Pare Noel, el patge reial, que ha tingut molt èxit i la caganera de Figueres, que se sumen a la resta d'activitats organitzades per l'Ajuntament.