Joan Company ha estat reelegit president del Col·legi d’agents de la propietat immobiliària (API) de Girona, un càrrec que ocuparà en els propers 4 anys. A més, també ostenta la presidència del Consell de Col·legis API de Catalunya, integrat per les delegacions de Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona.

El passat 4 d’octubre es va aprovar l’única candidatura presentada per a cobrir la renovació de la presidència i vocalies que configuren la Junta de Govern, sense que dins del termini establert s'hagués formulat cap impugnació. D'acord amb la normativa vigent, l’única candidatura presentada va ser automàticament proclamada, sense necessitat de procedir a la seva votació.

Joan Company continuarà amb la línia encetada, posant èmfasi en la defensa dels drets del col·lectiu i del dret a l’habitatge amb participació en totes les iniciatives legislatives; el reforç de les relacions amb l’administració i altres entitats del sector; així com també la creació d’una càtedra d’habitatge; o el desenvolupament d’eines i serveis que ajudin a millorar el dia a dia dels agents immobiliaris. A més, també es compromet a vetllar per la imatge del professional API, perseguint i denunciant qualsevol mala praxis en pro de les persones consumidores.