Castelló i Empuriabrava torna a posar en marxa una nova campanya Mou-te i rasca, de dinamització del comerç local. Aquesta vegada, els comerços del municipi adherits a la promoció repartiran targetes entre els seus clients i aquests podran obtenir més de 1.000 premis directes valorats en més de 6.500 euros.

La presentació va tenir lloc, divendres passat, a l’oficina de turisme de Castelló. A l’acte hi va assistir l’alcalde, Salvi Güell; la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Helena Solana, i Judith Cantenys, en representació de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava.

La campanya, que ha començat aquest dilluns i s’allargarà fins al 22 d’octubre, repartida en dues fases. Del 19 de setembre al 2 d’octubre, les persones que comprin en algun dels establiments adherits participaran en el Mou-te i Rasca edició Empuriatapes. Entre totes les butlletes rasca que es repartiran en aquest període, hi haurà 500 targetes premiades amb una tapa per gaudir-la a qualsevol restaurant participant. Els afortunats podran bescanviar el premi durant els dies que dura l’Empuriatapes, del 30 de setembre al 12 d’octubre.

Del 3 al 22 d’octubre, engegarà el Mou-te i Rasca edició comerç local amb més de 500 targetes premiades amb productes o serveis dels comerços que participen en la campanya, a més d’entrades pels diferents museus del municipi.

En total 57 negocis del municipi adherits la campanya, 29 del centre històric i 28 d’Empuriabrava, que s’identificaran amb un Codi QR a través del qual es podrà consultar tota la informació i funcionament del joc.