Durant els mesos de setembre i octubre l'Agència Comarcal de l'Energia i Clima (ACEC) realitzarà la quarta edició del Punt d'Informació Energètica. Aquesta se centrarà en diferents activitats per promocionar l'autoconsum solar fotovoltaic a través d'assessoraments personalitzats i tallers.

Amb aquestes sessions, s'informarà sobre com es pot posar en marxa una instal·lació d'autoconsum fotovoltaic als habitatges particulars, i es donarà informació sobre el cost, l'estalvi, el dimensionament, els ajuts i les bonificacions fiscals que existeixen al voltant d'aquest àmbit. A la vegada, el Punt d'Informació Energètica també permetrà que tots els usuaris assistents puguin emportar-se un informe personalitzat, contribuint així a la producció d'energia renovable "Made in Empordà".

En total són cinc les poblacions que acolliran el Punt d'Informació Energètica. En primer lloc, el 8 de setembre es farà una sessió a l'Armentera. Després, el 12 de setembre es celebrarà una altra a Pontós, i l'endemà, el dia 13, a Torroella de Fluvià. Una setmana més tard, el 21 de setembre, es farà un taller a Fortià, i el dia 27 un a Pont de Molins. I finalment, els dies 2 i 4 d'octubre, es faran unes sessions en línia per tal que tothom pugui accedir a la proposta.

Per assistir al Punt d'Informació Energètica cal inscripció prèvia a la web www.citaprevia.gestorn.com/altemporda. Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 503 088 (extensió 402).