La Fundació Corachan ha celebrat la novena edició del lliurament de beques per a postgraduats en el grau d’infermeria de les escoles de Barcelona en un acte a l’auditori de Clínica Corachan. El programa de beques ha premiat vuit alumnes de la promoció 2018-2022 que han destacat pels seus mèrits acadèmics. Compta amb una dotació de fins a 4.000 euros per beca per finançar els estudis de postgrau o màster en alguna de les àrees de les ciències de la salut.

En l’acte, la patrona de Fundació Corachan, Arantxa Moll, va felicitar les alumnes becades. «La formació és una preocupació constant de Fundació Corachan i amb iniciatives com aquesta estem convençuts que contribuïm al desenvolupament econòmic i social del nostre entorn, alhora que brindem oportunitats i aportem progrés i benestar», va dir. El president de la Fundació, Javier Moll, la vicepresidenta de Corporació Mèdica Corachan, Arantza Sarasola, el president de Clínica Corachan, el Dr. Eduardo Larrousse, el conseller delegat i patró, el Dr. Bartolomé Martínez, els patrons Arantxa Moll, Joan Sancho i Nicolás Guerrero, i la ponent Montserrat Gea, van lliurar les beques a:

Marta Tutó Fernández de Viana, de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, Universitat Ramon Llull, Anna Roma Colomer de la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar, Universitat de Vic, Noelia Calvillo Núñez de l'Escola Universitària d'Infermeria Gimbernat, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, Sandra Al-Noumair Al-Noumair de l'Escola Superior d'Infermeria de l'Hospital del Mar, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, Noelia Baena Naranjo, del Departament d'Infermeria, Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, Paula Gómez Fernández, de l'Escola Universitària d'infermeria de Sant Pau, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, Esteffany Galarza Linares de la Facultat de Ciències de la Salut de la UManresa (Universitat de Vic-Universitat central de Catalunya) i Anna Valls Bielsa del Campus Docent Sant Joan de Déu- Fundació Privada.