El director de Tesla i de SpaceX, <strong>Elon Musk</strong>, també a prop de ser l’amo de Twitter, va tenir bessons al novembre amb una directiva de Neuralink, una altra de les seves empreses, cosa que porta el número dels seus fills vius a nou, segons la publicació ‘Business Insider’.

D’acord amb un article del diari especialitzat publicat dimecres, Musk i Shivon Zilis, una canadenca de 36 anys, van fer una sol·licitud a un tribunal a Texas per canviar el nom dels dos nadons.

Ells volien donar-li el cognom del pare i, de segon nom, el cognom de la mare. La seva sol·licitud va ser aprovada per un jutge, d’acord amb els documents consultats per la publicació.

Shivon Zilis és la directora d’operacions i de projectes especials de Neuralink, una empresa del multimilionari especialitzada en implants neuronals.

Al desembre

Els bessons van néixer al novembre, només setmanes abans que la segona filla de Musk <strong>amb l’artista musical Grimes</strong>, a la qual van batejar com Exa Dark Sideræl Musk, i a qui anomenaran ‘Y’. El seu altre fill nascut el 2020 respon al nom corrent de ‘X’, diminutiu del seu nom complet: X Æ A-12.

Sobre la seva relació, l’artista va dir: «Som molt fluids», en una entrevista amb ‘Vanity Fair’ al març. «Vivim en cases separades. Som millors amics. Ens veiem tot el temps... [...] No espero que les persones ho comprenguin».

L’home més ric del món va tenir sis fills amb Justine Musk (Wilson) en els anys 2000, però un d’ells va morir poques setmanes després del seu naixement.

Un d’ells, avui <strong>una noia transgènere</strong>, va fer recentment una sol·licitud oficial per canviar-se el cognom, al mateix temps que el gènere, a fi de tallar tota relació amb el seu pare, segons els documents jurídics consultats per l’AFP.

«Ja no visc amb el meu pare biològic i no vull continuar associada a ell en la forma que sigui», va escriure la jove.

Nascuda com a Xavier Alexander Musk, va exigir dir-se ara Vivian Jenna Wilson i així prendre el cognom de la seva mare, divorciada d’Elon Musk el 2008.