Girocamping PRO és un congrés especialitzat en el sector càmping i el turisme que, per a la seva edició del 2022, ha elegit Figueres com a seu de celebració. Serà el 29 de setembre, al Teatre Municipal El Jardí, quan els professionals dels càmpings obrin la porta a tractar temes d’actualitat del sector turístic català.

En el cartell de presentació d’aquesta convenció, s’hi exposa la següent descripció: «Girocamping PRO és el marc perfecte per a totes aquelles empreses proveïdores del sector turístic que vulguin donar a conèixer els seus productes i serveis a tots els càmpings de la demarcació de Girona, de Catalunya i de la resta del país. Aquest és un congrés ideal per crear sinergies amb tots els actors actius del sector».

Espai de «networking»

La primera edició del Girocamping PRO es va celebrar el 2018, al Palau de Congressos de Girona, i, des d’aleshores, aquesta cita per als professionals i especialistes del sector del turisme s’ha convertit en un referent. La idea és convertir, aquesta vegada el Teatre Municipal El Jardí de Figueres, en un espai de networking per a empreses del sector turístic, el programa del qual inclou conferències, workshops i espais de debat sobre temes que preocupen càmpings i agents turístics.