Una vegada més, l’Oficina Jove organitza la Taula comarcal de la Formació i l’Ocupació juvenil. Enguany té lloc el dijous 9 de juny, i recupera la presencialitat, ja que es fa a la Sala de Plens del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

La Taula comarcal donarà el seu tret d’inici a les deu del matí amb la salutació oficial, a càrrec de Joan Salellas, tècnic comarcal de joventut, i Alexis Sánchez, tècnic de programes de joventut de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Un quart d’hora més tard, s’esdevindrà la presentació de l’estudi «L’impacte de la Covid-19 en la població jove alt empordanesa», de la mà de la Fundació Ferrer i Guàrdia. A les onze hi haurà una petita pausa, i tot seguit, a dos quarts de dotze, començarà la intervenció de l’Observatori Català de la Joventut de la Generalitat de Catalunya, que presentaran les exposicions «Desigualtats arran de la pandèmia», i «Enquesta de població activa (EPA) sobre la situació laboral de les persones joves».

Es calcula que la Taula comarcal d’enguany comptarà amb la participació de 3.000 joves de l’Alt Empordà. Així mateix, tothom qui vulgui, encara es pot inscriure a través del codi QR que trobareu al cartell de la proposta, o presencialment el mateix 9 de juny, a dos quarts de deu del matí.