La multinacional Action, la cadena de descompte de productes no alimentaris de més creixement a Europa, ha inaugurat al Nou Centre de Vilatenim, a Figueres, la quarta botiga que la companyia obre només en dos mesos, i se suma a les altres tres botigues situades a Girona, Sabadell i l’Hospitalet de Llobregat. Action ha triat aquesta localització «perquè ofereix un còmode accés per als clients».

Com les tres primeres botigues d’Action a Catalunya, la botiga de Figueres serà gestionada pel centre de distribució de Labastide al sud de França. L’establiment compta amb una superfície de 822 metres quadrats. Amb aquesta obertura, la companyia continua creant ocupació a Catalunya i generarà un total de 31 llocs de treball.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres ha col·laborat en el procés d’escollir els candidats per a cobrir les places.

Rellançament de Carrefour

L’arribada d’Action i la recent obertura de Sprinter en el Nou Centre de Vilatenim, gestionat per Carrefour Property, està emparellada amb l’obertura d’altres establiments, com Kiwoko i KFC, formen part del pla de rellançament del centre comercial.