El regidor de Cultura i Turisme Alfons Martínez ha llançat un missatge d’optimisme de cara a la temporada d’estiu.

Un dels productes que ha funcionat molt bé durant tota la Setmana Santa han estat les visites guiades, que acaben doblant el nombre de persones participants, ha assenyalat el regidor. «Tenim algunes visites tradicionals i altres que hem anat incorporant com la de la Parròquia de Sant Pere gràcies a un conveni amb el Bisbat de Girona i hem constatat que la gent té interès a venir.».

L’experiència cultural i turística va més enllà del Museu Dalí i l’oferta de visites guiades s’escampa per la ciutat i al Castell de Sant Ferran. Des del passat 12 d’abril s’han reprès les visites a la Catedral de l’Aigua, una de les millors maneres de conèixer tots els secrets de la fortificació.

Visita del Festival Vívid

Dins el Festival Vívid, cal destacar també la bona acollida de la visita enogastronòmica de Figueres. L’oferta permet descobrir i tastar el llegat gastronòmic figuerenc i empordanès (i els nous talents que el perpetuen) maridat amb els vins de la nostra terra, de la mà de la sommelier Laura Masramon. Es van recórrer restaurants com Can Jeroni o El Pelegrí de l’Hotel Pirineus, en una experiència única.