Els Premis Emprenedors Alt Empordà 2022 són una molt bona oportunitat perquè aquelles persones que tinguin un projecte d’emprenedoria puguin donar-li un impuls. La convocatòria aquest any assoleix la catorzena edició i l’objectiu, com ve sent habitual, és la promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible. Els emprenedors interessats a participar-hi tenen temps de presentar les seves candidatures fins a aquest dimecres, 20 d’abril.

Les categories

Hi ha sis categories: Premi Jove Empresari, per a iniciatives promogudes per empresaris menors de 42 anys; Premi Emprenedor, per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa; Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat, per a l’empresa amb la iniciativa més destacada de bones pràctiques; Premi a la Línia de Negoci Innovadora, que com el seu nom indica és el més innovador; Premi a la Millor Idea de Negoci, proposada per a estudiants dels instituts de l’Alt Empordà, i Premi a la Innovació Turística, adreçat a aquells empresaris que hagin estat capaços d’innovar en producte, servei o processos en el sector del turisme. Els noms dels guanyadors es coneixeran en el decurs d’un acte públic el 20 de maig.

Els Premis Emprenedors Alt Empordà 2022 són una iniciativa dels ajuntaments de Figueres i Roses, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà, Fòrum Imagina, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona, el Departament d’Educació de la Generalitat, Catalunya Emprèn i el Fons Social Europeu.