L'esperada obertura del Primark a l'Espai Gironès ja té data confirmada, serà el dimarts 21 de desembre a dos quarts de deu del matí, juntament amb l'horari d'obertura de la resta de botigues del centre comercial. En exclusiva al Diari de Girona, del mateix grup editorial que l'EMPORDÀ, el director general de Primark a Espanya i Portugal, Carlos Inacio, ha anunciat avui que la botiga obrirà les portes durant els dies previs a Nadal per estar ja en ple funcionament pel punt àlgid de la campanya nadalenca. 

La botiga, de dues plantes i amb una superfície de més de 3.700 metres quadrats, ocuparà tota la part de dalt de l'edifici que dona a l'autopista i comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial -entrant per la porta principal a mà esquerra- i serà, «amb diferència», la més grossa de tot l'Espai Gironès. 

El director també es va disculpar per l'error que es va cometre el dimecres, quan en diverses marquesines de Girona i Salt es va anunciar que la cadena tèxtil irlandesa ja havia obert a l'Espai Gironès.