Les pageses i pagesos que integren la Xarxa Pagesa celebren el primer any d’aquests projectes innovador que posa a l’abast dels consumidors productes ecològics i de temporada, sense distribuïdor ni especulació. Els productes de La Xarxa Pagesa arriben frescos a les botigues dos cops per setmana a un preu fix i amb una gestió de les minves acurada oferint així unes condicions extremadament avantatjosa perquè només es cobra a la botiga el producte que ha venut.

En aquest any de vida, la Xarxa Pagesa ha cridat l’atenció de productors d’arreu del territori gironí. En els propers mesos, la Xarxa Pagesa confia consolidar la venda dels seus productes en la vintena llarga de botigues de l’Alt i el Baix Empordà, el Gironès i la Selva on ja es poden trobar, i espera ampliar aquesta xifra progressivament.

També ha previst una sèrie d’esdeveniments propis de cada un dels productors, agrupats sota les etiquetes #sensepagesianohihacuina i #nofarmnofood, per posar èmfasi en la importància del territori i de la filosofia «del camp al plat».