La companyia de telefonia Movistar ha informat els seus clients que ha patit un atac informàtic i que diverses dades personals dels usuaris han quedat exposades. Segons la informació que la companyia ha fet arribar als seus clients, haurien detectat una "activitat inusual" al seu sistema a través d'un "accés irregular realitzat des de direccions IP sospitoses".

Asseguren que han bloquejat aquest accés i s'han pres "les mesures necessàries" perquè no es torni a repetir. Tot i això, lamenten que els atacants han pogut accedir a "dades bàsiques i d'identificació, dades de contacte i informació sobre productes i serveis contractats". Deixen clar que no han tingut accés a informació "sensible" com ara dades de facturació o registre de trucades.

En el mateix missatge que la companyia ha enviat als seus clients, confirmen que no tenen evidencies que els atacants hagin "explotat" les dades que han obtingut a través del ciberatac. Per tot plegat, demanen disculpes als usuaris "per les molèsties que la situació els pugui ocasionar".