Roses ha iniciat aquest dijous el Curs de Dinamització Comercial adreçat a establiments de comerç i serveis a peu de carrer i paradistes del mercat. La primera sessió va consistir en una sessió de scape room impartit per l’empresa FICA’T, de dinàmica trepidant i participativa, que no va deixar a ningú indiferent.

Aquesta va ser la primera activitat del curs semipresencial que l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses adreça als comerciants del municipi ofererint una formació especialitzada i al dia, i que gira entorn a l’evolució dels canals de venda, noves formes de comunicació o plans de dinamització, incloent també una visita retail tour-market tour a la ciutat de Barcelona. Encara queden places disponibles, i les persones interessades a participar poden inscriure’s promocioeconomica@roses.cat, o bé trucant al telèfon 972 15 25 21.

Nous tallers sobre tècniques de venda i Instagram al novembre

Paral·lelament, l’Àrea de Promoció Econòmica ofereix una nova activitat formativa adreçada al sector comerç amb la realització del programa Tallers de Comerç, que es durà a terme online al llarg del mes de novembre. Inclourà els tallers El venedor perfecte i Treu partit al feed d’Instagram. Les dues sessions són gratuïtes i només cal inscriure’s prèviament a través de http://jornades.feslabossa.cat/