L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses impulsa una nova activitat adreçada a la formació especialitzada per a comerciants del municipi de tots els àmbits. En aquesta ocasió, es tracta del Curs de Dinamització Comercial que s’impartirà tots els dijous entre el 21 d’octubre i el 18 de novembre i que girarà entorn a l’evolució dels canals de venda, noves formes de comunicació, plans de dinamització..., incloent també una visita retail tour- market tour a la ciutat de Barcelona. Les inscripcions estan obertes fins al dia 19 d’octubre.

La formació s’adreça a persones treballadores i/o titulars d’establiments comercials, de serveis a peu de carrer i de parades del mercat municipal de Roses, amb l’objectiu d’oferir-los eines i fer-los coneixedors d’experiències que s’estan implantant amb èxit en el sector comerç. Les classes seran semipresencials i es duran a terme tots els dijous de 14 a 16.30 h, per facilitar l’assistència del major nombre de comerciants.

Programa del Curs de Dinamització Comercial

Programa del Curs de Dinamització Comercial Ajuntament de Roses

El curs s’estructura en cinc sessions que abordaran les següents temàtiques: la unió fa la força, l’experiència de compra, evolució dels canals de venda i dels nous canals de comunicació, pla de dinamització i fem un pla de dinamització per a Roses, alternant les classes presencials amb les sessions en línia. Com a cloenda del curs, tindrà lloc una visita a Barcelona concebuda com un retail tour o market tour, és a dir, un recorregut a establiments seleccionats pels seus conceptes comercials i les respostes que donen a les tendències del consumidor actual, i que permetrà als assistents conèixer experiències de referència dins del sector.

El curs està subvencionat per l’Ajuntament de Roses i ofereix places limitades. Les inscripcions ja es poden realitzar en línia a inscripcions.roses.cat o bé enviant un correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat. També trucant al telèfon 972 152 521. Per a l’assignació de places se seguirà estricte ordre d'inscripció.