La FiraVO d’aquest 2021 es presenta amb «bones perspectives de venda», segons apunta Xavier Vilanova, un dels portaveus del grup d’empreses que participen en la seva organització. L’esdeveniment arriba a la quinzena edició havent-se consolidat des de fa anys. Vilanova destaca que «són quinze anys consecutius de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Figueres, sense cap interrupció i sempre amb les mateixes dates. És un referent per al sector de la compra venda. Les empreses expositores ens esforcem per portar-hi els millors vehicles».

L’anomenada crisi dels microxips, que afecta bona part dels constructors mundials d’automòbils «sinó tot el contrari, perquè el problema dels semiconductors fa que els cotxes seminous estiguin molt sol·licitats i tots els expositors preveiem omplir els espais que tenim assignats. A diferència dels cotxes nous, que ara pots haver d’esperar fins a sis mesos per tenir-lo, el vehicle d’ocasió està a punt i qui el compra en pot disposar al moment», afegeix Vilanova, gerent de Garatge Central.

Pel que fa les noves generacions de vehicles que han deixat enrere els motors de combustió convencional, a la FiraVO d’enguany es podran trobar cotxes elèctrics, híbrids i híbrids endollables. «Quasi tots els expositors tenim previst portar-ne», afegeix.

«El recinte firal és una de les claus de l’èxit, perquè és un espai ordenat, ben delimitat, amb tots els serveis que fan falta"

Els organitzadors valoren l’espai del recinte firal de Figueres com «una de les claus de l’èxit, perquè és un espai ordenat, ben delimitat, amb tots els serveis que fan falta. Va quedar clar l’any passat quan, en plena pandèmia, vam poder celebrar-la amb totes les mesures necessàries, ja que l’espai permet controlar l’aforament i és molt espaiós per a mantenir les distàncies entre persones. Estem agraïts per la col·laboració i la bona entesa amb l’Ajuntament».