L'Ajuntament de Peralada ha contractat una administrativa dins del Programa Garantia Juvenil. La jove ha començat a treballar aquest dilluns 20 de setembre, contractada en la modalitat de treball en pràctiques, durant un període de sis mesos a jornada completa gràcies a la subvenció concedida pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

El Programa de Garantia Juvenil de Catalunya té per objectiu incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació inscrits com a demandants d’ocupació del SOC per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Aquesta treballadora és una universitària menor de 30 anys que estava inscrita al Programa de Garantia Juvenil com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) de l’Oficina de Treball del SOC.