El ple de Palau-saverdera ha acordat l’adhesió de l’Ajuntament a l’Associació Empordà Turisme, per tal de millorar la promoció turística del municipi i dels establiments comercials que treballen al poble.

Els objectius principals d’aquesta associació estan centrats a millorar la productivitat, incrementar la competitivitat i millorar la imatge de la destinació per a les empreses turístiques que hi estiguin associades.

En aplicació de l’acord de ple, l’Ajuntament pagarà una quota de 300€ a l’any per pertànyer a l’Associació i totes les empreses del poble que vulguin adherir-se tindran, a partir d’ara, un descompte del 50%.

Segons la informació més recent facilitada per l’Associació, les quotes de les empreses, exceptuant els càmpings, apartaments turístics i hotels (que depenen del número d’habitacions, apartaments o parcel·les), és de 75€ de quota d’inscripció i 300€ anuals. A aquests imports, cal aplicar-li ara el descompte del 50%.

L’acord de ple de l’Ajuntament de Palau-saverdera es va prendre amb els vots a favor de l’equip de govern de Gent de Palau-AM, amb els vots a favor dels regidors d’Alternativa x Tothom i amb les tres abstencions dels regidors de Junts x Palau.

En el mateix acord de ple es va aprovar designar el regidor de Comerç, Empresa i Turisme, Bruno Maydat Malé, com a representant de l’Ajuntament a l’Associació.