La Fundació PortAventura ha tornat a posar en marxa l'activitat a PortAventura Dreams i ha obert les portes a les primeres famílies de la temporada 2021. Les famílies gaudiran d'una estada totalment gratuïta; a més de l'allotjament al Village, inclou l'accés als tres parcs de PortAventura World i a les activitats exclusives dins les viles, segons ha indicat PortAventura a través d'un comunicat aquest divendres.

Els hospitals Niño Jesús de Madrid, Sant Joan de Déu i Vall d'Hebron de Barcelona col·laboren en aquest programa a través d'un comitè de metges i experts de l'àmbit de la salut.

Aquesta reobertura ha comptat amb el suport de LaLiga Genuine i la participació de l'equip Nàstic Genuine, que "ha format un passadís amb voluntaris a l'entrada de les famílies i ha fet d'aquesta obertura en un moment molt emotiu i animat".

La directora de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de PortAventura World, Choni Fernández, ha afirmat que forma part de l'estratègia de responsabilitat social corporativa del grup, una estratègia amb un full de ruta definit que té com a pilars els principis del Pacte Mundial i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).