El Càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador ha estat guardonat en la categoria de Millor implantació ambiental amb el projecteel Implantació de diverses energies renovables dels bungalous eDevesa. Aquest reconeixement se suma al premi European Solar Prize 2020, en el camp de les energies renovables.

Àlex Trias, director adjunt del càmping, ha recollit el premi i ha fet valdre la feina endegada fa anys a favor de la cura del planeta i l’estalvi energètic, així com la voluntat d'implicar als clients en aquesta tasca premiant al més sostenible a través de la campanya Vacances Responsables.

Els Premis EMAS Catalunya 2021 s’han lliurat a la seu de la Presidència del Club EMAS, a les instal·lacions de Leitat a Terrassa. Aquests premis i cerimònia organitzada pel Club EMAS, amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, s'han portat a terme de forma virtual a causa de la situació de pandèmia. En la mateixa cerimònia s'ha lliurat també el trofeu al Millor projecte en Tàndem en el marc del projecte Tàndem que rep el suport de l'Obra Social "La Caixa".