CCOO ha convocat una nova parada parcial en CaixaBank el dilluns, 7 de juny, després del rebuig de la direcció del banc a l'última proposta del sindicat sobre l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que suposarà l'acomiadament col·lectiu de 7.605 treballadors.

Es tracta d'una parada d'11.00 a 12.00 hores que se suma a la parada de mitja hora que va tindre lloc el passat 2 de juny, que va ser secundada pel 84% dels treballadors. El sindicat preveu que la parada del dilluns serà secundada "massivament".

A més, els representants dels treballadors es concentraran de 10.00 a 12.00 hores davant el lloc de celebració de la taula negociadora a Madrid.

CCOO preveu realitzar una vaga el 9 de juny en cas que la direcció de CaixaBank no accepte prorrogar el període formal de negociació, que acaba el dia 10, i decidisca aplicar unilateralment les mesures d'ajust.

"La plantilla està totalment implicada en la defensa de l'ocupació, de les condicions de treball i de la seua dignitat professional. Fins ara, els avanços han sigut mínims i els sindicats han exigit a l'empresa que mostre la seua voluntat per a arribar a un acord fent moviments significatius", ha assenyalat CCOO en un comunicat.