Passar uns dies en un entorn a l’aire lliure, on es pugui compatibilitzar l’oci i el treball. Amb aquest objectiu, el càmping Nàutic Almata, ubicat a Castelló d’Empúries, inaugura el 14 de maig un nou espai de Coworking, que ofereix als seus clients perquè puguin atendre qüestions laborals i al mateix temps gaudir de l’entorn natural en un lloc emblemàtic.

Es tracta d’un espai amb llum natural, aire condicionat, connexió wifi, amb 6 despatxos individuals i una taula per fer reunions. També disposa d’una petita sala amb nevera, cafetera i impressora. L’entrada és electrònica per garantir l’aïllament i evitar interrupcions. Es pot reservar per hores, dies, o si és per llarga estada, setmanes o mesos.

“Des de l’inici de la pandèmia hem estat donant voltes a moltes idees per oferir nous serveis als clientes que ajudin dins la nova normalitat que ens ha tocat viure i pensem que el Coworking en pot ser un”, expliquen els responsables del càmping. La innovació és un dels grans valors del sector. “Els nostres associats se segueixen reinventant i innovant per adaptar-se als temps actuals. Els càmpings gironins tenen una oferta de gran qualitat”, es destaca des de l’Associació de Càmpings de Girona.

El càmping Nàutic Almata, propietat d’una empresa familiar, es troba ubicat al cor del Parc dels Aiguamolls de l’Empordà. A la zona sud hi ha la gola del Fluvià. És un lloc ideal per a la pràctica d’esports nàutics, observació de la fauna i flora autòctona i per fer excursions caminant o en bicicleta. Les instal·lacions estan situades a primera línia de mar, amb accés directe a una platja de la badia de Roses. Als canals hi ha més de 100 amarraments per a embarcacions de fins a 7 metres, amb sortida des del riu fins al mar.

El càmping disposa, entre d’altres serveis, d’una zona de piscines, una zona esportiva, restaurants, supermercat, beach club, parcs infantils, botigues, zona de massatges, animació infantil, activitats nàutiques, espectacles musicals i consulta mèdica.

Les instal·lacions tenen 800 parcel·les per a tendes, caravanes i autocaravanes, equipades amb tots els serveis, i 12 bungalous amb bany privat i aire condicionat. També hi ha la opció del Glamping, amb 70 tendes safari, del tot equipades i algunes amb vistes a la reserva natural.

Associació de Càmpings de Girona

L’Associació de càmpings de Girona és la més antiga d’Espanya, compta amb 73 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques de Girona) i ofereix unes 120.000 places d’allotjament. El total de places d’allotjament de càmpings de la demarcació és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.