La indústria empordanesa i catalana acaba de perdre un dels seus representants més brillants, l'empresari figuerenc Jordi Riera Baró, president de Rieju. Tenia 84 anys i estava casat amb Maria Dolors Tarrés. Jordi Riera va donar continuïtat a l'empresa fundada el 1934 pels joves emprenedors Lluís Riera i Jaume Juanola. Es va constituir formalment com a societat el 1942, a la ciutat de Figueres, i des d'aleshores ha seguit mantenint, de forma ininterrompuda, la fabricació de bicicletes, ciclomotors i motocicletes, sense perdre la propietat ni la gestió local. Rieju és, actualment, present als cinc continents, amb una extensa xarxa de concessionaris i distribuïdors.

L'any 2018, Jordi Riera va recollir la Medalla d'Honor de Figueres de mans de l'alcaldessa Marta Felip. "D'empresari se n'és sempre, les vint-i-quatre hores del dia i tots els dies de l'any. El secret de Rieju sempre ha estat el treball, la paciència i l'estima per la ciutat", declarava aleshores.

Jordi Riera Baró, era pare de Jordi Riera Tarrés, l'actual conseller delegat i responsable de la factoria figuerenca, i Montse Riera Tarrés, arquitecta. La vetlla i el seu funeral tindran lloc en la intimitat familiar.