Per aquest estiu la botiga Bonet de Figueres ofereix banyadors per a dona amb disseny propi. Malgrat la pandèmia, els responsables de la botiga feia temps que perseguien aquest objectiu i finalment l'han fet realitat.

L'origen de la idea s'ha anat gestant els últims anys amb la intenció d'afavorir els valors socials que porta associat el disseny i la producció de proximitat. Pels responsables de la botiga Bonet és una satisfacció poder oferir moda de bany pensada a la botiga i fabricada a comarques gironines. D'aquesta manera la petjada ecològica d'aquests banyadors és mínima, ja que la fàbrica treballa amb criteris i tecnologia sostenibles i el transport és de pocs quilòmetres. Aquest fet és poc habitual en les produccions tèxtils degut a la desindustrialització del sector arran de la globalització. Així mateix, s'afavoreix la creació de llocs de treball al territori amb les condicions i garanties del país.

Els banyadors estan confeccionats amb licra d'alta qualitat, fet que els fa adaptables en totes les talles. Quan van iniciar aquest projecte la qualitat dels banyadors era un element indispensable. Després de realitzar proves en diferents fàbriques i canvis en el patronatge van aconseguir els banyadors que avui ja es troben a la botiga. Un patronatge còmode i pràctic, amb una licra d'altes prestacions.

Per aquest estiu hi ha disponible un banyador amb 4 colors diferents. Un primer pas en el que els responsables de la botiga Bonet esperen que tingui una bona acollida i puguin seguir treballant per aconseguir nous reptes.

La família Bonet regenta la botiga del carrer Peralada des del 1949, tres generacions que han treballat pel comerç de proximitat amb il·lusió i amb convenciment pel futur comercial de Figueres. Malgrat la pandèmia i els múltiples factors que colpegen el comerç de proximitat arreu de Catalunya, creuen que si el comerç de la ciutat aposta per la singularitat que històricament ha tingut, tindrà futur.