Endesa adapta el seu servei d’atenció al client davant les restriccions de mobilitat derivades de la crisi sanitària de la Covid-19 i ofereix, així, un nou canal de videoatenció personalitzada. Aquest servei ja està actiu a 28 punts d’atenció de Catalunya, és a dir, a pràcticament la meitat dels centres que la companyia té arreu del territori. L’objectiu és implementar-ho de manera progressiva abans de Setmana Santa fins arribar als 61 punts de servei i oficines comercials que l’Energètica té a les quatre demarcacions catalanes.

A la demarcació de Girona ja està activa a dos centres: Figueres i Blanes.

S’ha creat contingut específic per donar a conèixer i explicar el funcionament d’aquest nou servei amb informació destacada a la pàgina web d’Endesa. Cal destacar que és necessari fer una reserva prèvia del servei d’atenció per videotrucada que es pot gestionar des del localitzador d’oficines i punts de servei disponibles al cercador d’Endesa.

Aquesta nova eina suposa un avenç més en la digitalització de la companyia, que millora l’experiència del client i facilita la tramitació de sol·licituds sense la necessitat de sortir de casa i s’afegeix a les novetats que Endesa ha anat implementant en els punts d’atenció al client en els darrers mesos..