El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries col·labora amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava en la confecció d'unes jornades formatives adreçades al sector de la restauració i de l'hostaleria durant aquest període de restriccions.

Amb el títol Portes tancades, restaurants oberts: màrqueting exprés per a restauradors, es portarà a terme un curs de tres dies, en què Carles Mera, que és tècnic en màrqueting i comunicació i formador i conferenciant especialista en e-commerce, e-business i e-consultoria, proposarà canvis i nous models de negoci per adaptar-se a la nova realitat i emprendre nous projectes. Les sessions es faran aquest febrer: el dimarts 9, el dijous 11 i el dimarts 16. Les jornades es realitzaran en línia i el programa de continguts s'ha adequat a l'horari obligat de tancament dels bars i restaurants.

El curs inclou tots aquests temes: treballar en la transformació digital, innovar i cercar noves maneres de fer les coses, posicionar el vostre restaurant com a referència del territori, dissenyar una estratègia de comunicació per a contactar amb els clients reals i cercar nous possibles consumidors, crear un club de clients, desenvolupant accions de fidelització, planificar estratègies de comercialització en línia, cercar nous models de negoci i realitzar iniciatives de marca responsable.

La idea és que el sector hostaler pugui aprofitar aquest període per adaptar-se a la nova realitat i emprendre nous projectes. «Emprendre vol dir realitzar canvis, buscar nous models de negoci, nous canals de comunicació, nous moments de consum i proposar noves experiències per viure en el marc digital», s'exposa en el programa. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a través d'aquest web: jornades.costabrava.org.