GM FOOD, companyia referent al sector de la distribució alimentària, segueix implementant la seva estratègia d'expansió nacional amb l'obertura de 18 establiments franquiciats durant el tercer trimestre del l'any. Amb aquests centres, la companyia arriba als 62 supermercats oberts durant 2020. Els nous establiments, 10 Proxim i 8 SUMA, estan localitzats a Catalunya (8 a Barcelona, 3 a Girona), Andalusia (1 a Almeria i 1 a Granada), 3 a Madrid, 1 a Castella-la Manxa (Toledo) i 1 a la província d'Alacant.

El model de franquícies de GM FOOD està basat en un nou concepte de botiga de proximitat que fusiona l'establiment tradicional amb les franquícies de supermercats actuals, permetent aconseguir una botiga especialitzada (fruiteria, fleca, xarcuteria, carnisseria, vinoteca, peixateria, snacks...) amb un assortiment bàsic en alimentació que cobreix les necessitats del dia a dia del consumidor.

L'oferta dels seus establiments compta, a més, amb el reforç de tota la gran qualitat de les 1.900 referències de les seves marques pròpies Gourmet, Mical, Micaderm, GM Wines, Zicarelli, Greenwell, Idonia i Mic & Friends.

General Markets Food Iberica

GM Food Iberica, amb una facturació de 1.161 milions d'euros i una plantilla de prop de 2.500 empleats, és una empresa internacional propietat del conglomerat Bright Food amb capital 100% xinès. La companyia té 6 seus

repartides per Espanya i és referent en el mercat d'Horeca espanyol amb la seva ensenya de cash&carry GMcash-Gros Mercat, amb 70 centres, i la divisió de Foodservice.