La família ha augmentat i necessites més metres, que cadascú tingui el seu propi espai , per ajudar-te en la teva recerca consulta aquests pisos en venda a Figueres de 3 dormitoris.

Si vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies i en Xarxes Socials, contacta amb nosaltres punxant en aquest enllaç .

Pis a Vila Jardí

Pis de 105 metres molt ben conservat . Compta amb saló-menjador amb accés a terrassa, cuina independent i zona office, 3 habitacions (1 suite) , 2 banys complets, garatge i traster. Zona comunitària amb piscina i jardí infantil. Més informació i fotografies pis en venda a Figueres.

Pis a Figueres

Pis amb ampli saló amb sortida a la terrassa , cuina tipus office, 3 dormitoris, el principal en suite i dos banys complets . Tot exterior amb jardí i piscina comunitària. Més informació i fotografies pis en venda a Figueres.

Pis a Figueres

Pis cèntric, seminou i molt lluminós. Té 3 dormitoris, ampli bany amb dutxa, lavabo, cuina oberta amb saló-menjador, safareig i balcó. Situat en una zona tranquil·la, a 4 minuts a peu de la Rambla i del centre comercial . Més informació i fotografies pis en venda a Figueres.

Pis en zona cèntrica de Figueres

Pis llest per entrar a viure , molt ben conservat. Té 3 dormitoris dobles , ampli menjador, cuina office amb terrassa, dos banys complets i terrassa balcó. Més informació i fotografies pis en venda a Figueres.

Pis a Figueres

Pis de 80 metres a l'última planta de l'edifici . 3 dormitoris, 2 banys, cuina, menjador, calefacció, gas ciutat, ascensor i balcó . Més informació i fotografies pis en venda a Figueres.