L'empresa figuerenca Rieju, dedicada a la fabricació de vehicles de dues rodes des del 1934, amb la col·laboració de l'empresa basca Nuuk Mobility Solutions i sota la marca Rieju Nuuk, ha estat l'adjudicatària del concurs de motocicletes elèctriques de paqueteria d'Espanya.

La licitació corresponent a la una flota de 600 unitats emesa per Correus Espanya és la major oferta realitzada, fins a dia d'avui, per un organisme públic. El model Rieju Nuuk Cargopro està adaptat especialment a les necessitats de l'operador postal i es converteix, així, en el vehicle principal elèctric de dues rodes de la seva flota.

La firma figuerenca s'ha felicitat públicament dient que «l'adjudicació de 600 motos elèctriques per a Correus Espanya sota la marca Rieju Nuuk confirma les expectatives de creixement de l'empresa de la capital alt-empordanesa.

Signe d'identitat

Signe d'identitatAquest model de motocicleta, a més d'estar dissenyat i fabricat al país, està compost gairebé en la seva totalitat per elements d'origen europeu. Segons informa l'empresa, aquest model, a més, té com a signe d'identitat la seva gran facilitat de maneig i la seguretat. Les prestacions de la Rieju Nuuk Cargorpro permeten a Correus incorporar un bagul que dobla la capacitat actual de les seves motos de repartiment, arribant als 180 litres necessaris per a l'entrega de paqueteria, sense perdre l'estabilitat i la seguretat.

Es dona la circumstància que, recentment, Correus Costa Rica també ha fet una comanda igual a Rieju i Nuuk. Aquest interès pel producte fabricat aquí és fruit del pas clau que han fet els especialistes en motos «en el seu compromís de fabricar vehicles poc contaminants i més segurs».