17 de juny de 2020
17.06.2020
L'Empordà
Peralada

El Castell Peralada Restaurant, amb una estrella Michelin, reobrirà el 10 de setembre

Unes obres de millora a la cuina endarrereixen el retorn

17.06.2020 | 11:22
El xef Xavier Sagristà i el cap de sala Toni Gerez.

A partir de dijous 10 de setembre, el Castell Peralada Restaurant, que compta amb una estrella Michelin, reobrirà les seves portes, amb un nou menú degustació i una carta evolucionada. El retorn s'ha endarrerit perquè el Restaurant ha aprofitat l'aturada obligatòria pel Covid-19 per fer unes petites obres de millora a la cuina.

L'equip del Castell Peralada Restaurant, amb Xavi Sagristà i Toni Gerez al capdavant, han estat desenvolupant durant el confinament la nova proposta de Menú Degustació per aquesta tardor. La cuina del Xavier Sagristà vol ser una evolució de segles de tradició culinària reinterpretats de manera creativa amb propostes avantguardistes i basada en la qualitat dels productes de l'Empordà.

Xavier Sagristà, referent de la cuina catalana i de la cuina de memòria, busca l'equilibri entre els productes de temporada i la tradició. Sempre amb els maridatges suggerits per Toni Gerez, a partir d'una carta de vins excepcional, en els que òbviament destaquen els vins de Peralada i de l'Empordà en general.

El Castell Peralada Restaurant disposa d'un dels millors carros de formatges del nostre país, amb més de 200 formatges diferents.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook